164 کالا

یکی از منابع تامین پروتئین و برخی از ویتامین‌ها مانند ویتامین‌های گروه‌های بی استفاده از گوشت قرمز است. بدن برای تامین انرژی و رشد به مصرف مشخصی گوشت قرمز احتیاج دارد. گوشت قرمز در اشپزی ایرانی اهمیت بسیار زیادی دارد و تنوع بی نظیری به سفره‌ی غذایی ایرانیان می‌بخشد.

 

گوشت گاو در بخش‌های مختلفی از جهان مانند آمریکا، اروپا، آمریکای لاتین و خاورمیانه به روش‌های مختلفی طبخ و عرضه می‌شود. یکی از علل محبوبیت این نوع گوشت روش‌های طبخ متفاوت است. گوشت گاو را می‌توان به صورت خورشتی، چرخ کرده، راسته، استیک و رولت استفاده کرد. گوشت گاو منبع خوب پروتئین، چربی و مواد معدنی است. گوشت گوساله از لذیذترین گوشت‌های موجود در بازار است.گوساله به بره گوسفند گفته می‌شود که زیر یک سال است. این گوشت، هم مانند گوشت گاو به روش‌های مختلفی پخته و مصرف می‌شود. به استفاده‌ی همیشگی از گوشت گوساله در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی، طعم این گوشت را به یکی از اجزا سفره‌ی ایرانی تبدیل کرده است. گوشت گوسفند، بیشتر در غذاهای پرچربی مثل آبگوشت استفاده می‌شود. این گوشت را در خورشت و بصورت کبابی نیز می‌توان استفاده کرد. کباب گوشت گوسفند همراه با چلو و یا به صورت خوراک نیز پیشنهاد می‌شود. از آنجایی که گوشت گوسفند بسیار چرب است قسمت ران، فیله و قلم گوسفند که دارای چربی کمتری است بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

ازآنجایی که گوشت قرمز، در دنیا محبوبیت زیادی دارد مردم هر کشور بر اساس ذائقه خود این گوشت را طبخ و مصرف می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین غذاهای مصرفی با گوشت قرمزغذای روسی بیف استراگانف است اما درکشور ایران، گوشت قرمز بیشتر به صورت کبابی و خورشتی استفاده می‌شود. کباب گوشت قرمز در انواع مختلفی مثل کوبیده، چنجه و کباب برگ تهیه می‌شود. همه این موارد را می‌توان با پلو و یا بدون پلو طبخ کرد. خورش ‌های خوشمزه‌ای که می‌توان با گوشت قرمز تهیه کرد قرمه سبزی و قیمه سیب زمینی است.

 

فروشگاه اینترنتی کالندز انواع گوشت گاو و گوشت گوسفندی را در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد. شما این این امکان را خواهید داشت که گوشت تازه یا منجمد را در اشکال خرد شده، چرخ شده، فیله، رولت، ماهیجه بنابرنیاز خود تهیه فرمایید.